Ingrediente:
- o conopida medie
- 200 g sunca presata
- 250 g cascaval
- 250 ml smantana
- 4 oua
- 3 linguri pesmet
- unt
- sare, piper
1. Desfaceti conopida in buchetele si lasati-o in apa cu sare 15 minute. Scurgeti apa si puneti-o la fiert 15 minute.
2. Bateti ouale cu smantana, adaugati 2 linguri de pesmet, 2/3 din cantitatea de cascaval rasa, sare si piper.
3. Ungeti un vas termorezistent cu unt si tapetati-l cu pesmet.
4. Asezati in vas jumatate din cantitatea de conopida.
5. Continuati cu jumatate din compozitia de oua si 2/3 din sunca feliata.
6. Puneti restul de conopida, restul din compozitia de oua si sunca ramasa, apoi presarati cascaval.
7. Coaceti in cuptorul preincalzit pentru 20 - 25 minute.
Pofta buna!
Post a Comment