12 aprilie 2011

Paste cu ton



Ingrediente:
  • 400 g paste (penne sau fusilli)
  • 2 conserve ton in suc propriu, bucati
  • o conserva mix de legume (mazare, porumb, ardei)
  • o ceapa
  • 500 ml suc de rosii
  • parmezan ras
  • oregano
  • boia de ardei dulce
  • sare, piper
1. Puneti pastele la fiert in apa fierbine cu sare si putin ulei.
2. Intr-o tigaie mai mare puneti ceapa taiata  la calit.
3. Cand este aproape gata puneti tonul si legumele.

4. Dupa 5 minute adaugati sucul de rosii si oregano, boia de ardei dulce, sare si piper dupa gust. Puneti parmezan ras si mai lasati cateva minute, apoi opriti focul.


5. Scurgeti apa din pastele fierte si clatiti-le cu apa rece. Puneti sosul peste ele si mai lasati pe foc 5 minute.

Pofta buna!

Citeste si:

1 comentarii:

Anonim spunea...

super usor si gustos!

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre