22 aprilie 2011

Chiftele de cartofi



Ingrediente:

  • 4 cartofi mari
  • 2 oua
  • faina
  • marar proaspat sau uscat
  • sare, piper




1. Carofii se curata si se dau pe razatoarea mica sau la robotul de bucatarie.
2. Scurgeti zeama din cartofi presand in palme compozitia.
3. Amestecati-i cu cele 2 oua si faina cat cuprinde (cam 100 g). Trebuie sa fie destul de moale compozitia, dar sa poata fi modelata in palme. Adaugati sare, piper si marar.



4. Cu mainile umede formati chiftelute si puneti-le la prajit in ulei incins.


5. Prajiti-le pana se rumenesc frumos pe ambele parti, apoi scoateti-le pe o farfurie.


Sunt delicioase inmuiate in mujdei de usturoi.

Pofta buna!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Am incercat sa fac si mi-au iesit foarte bune sunt foarte delicoase cum se spune pe frantuzeste delicosa :D
:))

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre