Header Ads

Cum sa porti o fusta ampla

Fusta ampla, cu volum, confera feminitate. Poate fi purtata cu succes de catre femeile de toate varstele, cu conditia sa adopte modelul potrivit. Iata cum poti purta o fusta ampla, dar si tinute pe care trebuie sa le eviti:

Daca vrei sa porti o fusta ampla, aceasta este lungimea perfecta

Michelle Obama este o mare fana a fustelor ample. Cea din poza are lungimea perfecta pentru inaltimea ei - doar putin mai jos de genunchi. Acest tip de fusta arata bine pe tine atunci cand lungimea ei este pana la o zona mai subtire a picioarelor tale - fie deasupra genunchilor, fie imediat dupa.
NU purta o fusta ampla prea lunga

Rochia plisata a lui Rachel Roy este prea lunga pentru corpul ei subtire. O optiune mai buna ar fi fost sa poarte o fusta pana imediat sub genunchi, decat una care se termina la jumatatea gambelor.
Poarta o fusta ampla sofisticata

Persoanele mici de statura, ca Sarah Jessica Parker, pot fi avantajate de o fusta amla mai lunga, cu conditia ca aceasta sa fie sofisticata, ca aceasta rochie ce confera un aspect de zeita. 
Femeile scunde trebuie sa evite fustele prea scurte (mai ales dupa 40 de ani), pentru a nu arata ca niste fetite.


NU purta fuste cu multe volane

Fetitele si adolescentele vor arata dragut purtand fuste "ciufulite", cu volanase. Daca ai peste 18 ani, e cazul sa le eviti.
Poarta fuste ample daca ai forme

Miranda Lambert arata dragut in aceata rochie, cu toate ca ar fi putut fi cu cativa centimetrii mai lunga.
Acest model de rochie creaza un aspect sexy, de clepsidra, putand fi purtata cu succes de femeile cu forme
NU purta fusta Tutu

Fusta Tutu arata bine doar pe fetite. E prea mult pentru tine, chiar daca esti foarte tanara.
Poarta o fusta Puff

In timp ce fustele cu volanase si cele tutu, complet zburlite, sunt pentru fetite, fusta puff este retro, anii '80 si poate fi purtata de femeile pana in 40 de ani.
NU purta fuste ample cu imprimeuri florale demodate

Ultimul lucru pe care vrei sa-l faci, mai ales dupa ce ai trecut de 35 ani, este sa iti creezi un look demodat, purtand o fusta ampla cu imprimeu floral si volanase in partea de jos.

otter.ro

Niciun comentariu

Astept cu interes comentariile voastre