O reteta gustoasa si usor de preparat.
Ingredinete:
- un piept mare de pui
- 400 g penne
- 6 ciuperci mari
- 250 g mozzarella
- 200 g smantana
- 4 linguri bulion
- 200 g suc de rosii
- oregano
- sare, piper
1. Puneti pennele la fiet in apa fierbinte cu sare si putin ulei de masline. Cand sunt gata scurgeti de apa si clatiti cu apa rece.
2. Intr-o tigaie mare puneti la prajit, in putin ulei, pieptul de pui taiat fasii subtiri.
3. Dupa 5 minute adaugati ciupercile taiate felii si lasati pana scade zeama lasata de ciuperci.
4. Adaugati smantana, bulionul, sucul de rosii, oregano, sare si piper. Amestecati usor. Mai lasati pe foc 2 minute.
5. Turnati compozitia peste penne. Asezati intr-o tava de cuptor.
6. Presarati mozzarella rasa.
7. Bagati in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 15 minute.
Pofta buna!
Citeste si:
foarte buna.... desii nu imi plac pastele...mi-a iesit foarte bine
RăspundețiȘtergere