Macaroane cu branza dulce
Ingrediente:
- un pachet de macaroane
- 600 g branza dulce de vaci
- 150 g zahar
- 5 oua
- 100 g smantana
- 20 g gris
- 100 g stafide
- esente de rom si vanilie
1. Puneti macaroanele la fiert in apa fierbinte cu putin sare si cateva picaturi de ulei. Cand sunt gata scurgeti apa si treceti-le prin apa rece.
2. Separat amestecati branza cu ouale, zaharul, smantana, grisul, esenta de vanilie si stafidele inmuiat in prealabil in rom.
3. Amestecati compozitia cu macaroanele si asezati=le intr-un vas termorezistent, uns cu unt sau margarina.
4. Lasati in cuptorul incins, la foc potrivit, cam 30 minute. Incercati daca s-au facut cu o scobitoare (daca iese curata inseamna ca sunt gata)
Pofta buna!
Post a Comment