Cartofi cu sunca si ciuperci
Ingrediente:
- 5 cartofi
- 150 g sunca
- 4-5 ciuperci
- 2 oua
- 100 g telemea de vaca
- o ceapa
- 10-15 masline
- 100 g smantana
- 2-3 catei ustuoi
- sare, piper
2. Adaugati sunca si ciupercile taiate cubulete si lasati pana scade zeama. Condimentati cu sare si pier, apoi luati tigaia de pe foc.
3. Ungeti o tava termorezistenta cu unt, apoi asezati un strat de cartofi taiati felii subtiri.
Adaugati compozitia de sunca si ciuperci, apoi presarati maslinele taiate felii (fara samburi) si acoperiti cu inca un strat de cartofi.
4. Separat, amestecati ouale cu telemeaua si smantana, apoi turnati amestecul peste cartofi.
5. Introduceti in cuptorul bine incins, la foc mic, pentru 45-50 min.
Pofta buna!
Post a Comment