29 octombrie 2011

Macaroane cu branza dulce


Macaroane cu branza


Ingrediente:

  • un pachet de macaroane 
  • 600 g branza dulce de vaci
  • 150 g zahar
  • 5 oua
  • 100 g smantana
  • 20 g gris
  • 100 g stafide
  • esente de rom si vanilie
1. Puneti macaroanele la fiert in apa fierbinte cu putin sare si cateva picaturi de ulei. Cand sunt gata scurgeti apa si treceti-le prin apa rece.

2. Separat amestecati branza cu ouale, zaharul, smantana, grisul, esenta de vanilie si stafidele inmuiat in prealabil in rom.

3. Amestecati compozitia cu macaroanele si asezati=le intr-un vas termorezistent, uns cu unt sau margarina.

4. Lasati in cuptorul incins, la foc potrivit, cam 30 minute. Incercati daca s-au facut cu o scobitoare (daca iese curata inseamna ca sunt gata)
Pofta buna!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre