Header Ads

Machiajul ochilor caprui
Afla care este cel mai potrivit machiaj pentru ochii caprui, ce culori si produse sunt indicate pentru tine.
Fardul de pleoape pentru ochii caprui

Aceste palete de culori sunt perfecte pentru machiajul ochilor caprui:
  • Nuante metalice. Nuantele metalice aurii, bronz, maro si roz ajuta ochii caprui sa iasa in evidenta in cel mai atractiv mod.
  • Culori neutre. Daca vrei sa obtii un aspect natural pentru ochii caprui, poti incerca farduri de pleoape in culori neutre, cum ar fi maro, gri, piersica. Poti alege un creion de ochi maro inchis pentru un look natural sau unul negru pentru un look mai intens.
  • Alte culori potrivite pentru ochii caprui sunt: nuante profunde de albastru si maro, nuante de violet si mov, gri albastrui, kaki, verde

pensulemachiaj.ro

Cum sa aplici fardul pentru diferite tipuri de ochiCreionul de ochi pentru ochi caprui


Cele mai bune culori ale creionului de ochi pentru persoanele cu ochi caprui sunt diferite tonuri de maro, auriu, bronz, negru, albastru inchis si gri inchis.


Cum scoti in evidenta ochii caprui

  • Creion alb. Aplica creion alb pe partea interioara a pleoapei de jos pentru a creea un efect de ochi mari. 
  • Sprancenele. Acestea sunt foarte importante pentru a crea o privire profunda. Mergi la un specialist pentru a le pensa si corecteaza-le cu un creion sau fard pentru sprancene.
  • Anticearcan. Aplica-l sub ochi si intinde-l dinspre interior spre exterior, cu ajutorul degetelor. Acesta iti va lumina ochii, scotand in evidenta frumusetea naturala a ochilor tai.
  • Stralucire. Aplica un strop de fard lucios sau sclipitor in coltul interior al fiecarui ochi pentru o privire electrizanta.

Iata si cateva tutoriale pentru machiajul ochilor caprui: