04 aprilie 2011

Musaca



Ingrediente:
  • 500 g carne tocata (eu am folosit de pui)
  • 6 cartofi
  • 100 g unt sau margarina
  • lapte
  • 2 cepe
  • 2 - 3 linguri de bulion
  • 2 -3 catei de usturoi
  • sare, piper, condimente
1. Taiati cartofii cubulete si puneti-i la fiert in apa cu sare.
2. Puneti carnea tocata la prajit in putin ulei. Cand e aproape gata adaugati ceapa tocata marunt.

3. Cand si ceapa este calita condimentati dupa gust (eu am folosit un condiment pentru pui, piper si marar uscat), puneti usturoiul strivit si bulionul. Mai lasati 2-3 minute si opriti focul.

4. Din cartofii fierti faceti un piure adaugand unt si lapte.

5. Intr-un vas termorezistent puneti jumatate din cantitatea de piure, apoi intindeti carnea, iar la sfarsit resul de piure.

6. Introduceti in cuptorul preincalzit pentru 15 - 20 minute.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre