Header Ads

Tipar de cardigan mama - fiica


Va prezint un tipar de cardigan, pentru toate marimile, atat de fete cat si de dama. Cardiganul este simplu de realizat chiar si pentru incepatoare in ale croitoriei. Are instructiuni detaliate, in limba engleaza. Se printeaza pe coli A4, fara scalare. Va recomand sa printati prima data doar prima pagina a tiparului si sa masurati cu atentie patratul de control, cel de 4 cm x 4 cm.

Tiparul are multe variante de realizare. Are varianta cu maneca scurta, 3/4 sau lunga. Poati alege sa il faci scurt sau lung, cu banda ingusta sau mai lata. Tiparul de cardigan are si doua variante diferite de buzunare, pe interior sau aplicate.

Tiparul este oferit gratuit. Il puteti descarca din fisierele de mai jos. Daca doriti sa ne sprijiniti si sa putem posta si alte tipare, va rog sa dati in like paginii noastre de Facebook: https://www.facebook.com/ideipentrufemei/. Daca doriti sa primiti pe email postarile noastre, va puteti abona la newsletter. Gasiti casuta de abonare in partea dreapta a blgului. Multumim.


Daca sunteti in cautare de accesorii de croitorie deosebit si ieftine, va recomand Aliexpress. Intr-adevar, comenzile ajung cam in 30 zile, dar, se merita. Eu am luat multe lucruri interesante de acolo. Click pe poza de mai jos pentru a le vedea.


Daca nu ati comandat pana acum, puteti citi informatii aici:

Daca mai aveti intrebari, va invit sa va alaturati grupului Totul despre Aliexpress, aici:

Niciun comentariu

Astept cu interes comentariile voastre