Header Ads

Cum sa porti hainele cu dungi

Hainele cu dungi sunt la moda in acest sezon, mai mult decat atat, sunt si vor fi intotdeauna chic. Afla cum poti purta dungi in mod corect:


Poarta dungi petnru a-ti accentua tinuta

Un articol cu dungi poate fi murtat in multe imrejurari pentru a accentua o tinuta. O esarfa, o palarie sau o geanta cu dungi...sunt perfecte pentru a fi in pas cu moda.
Poarta dungi diferite, impreuna

Poti incerca ceva funky ca aceste dungi pozitionate in diverse directii de pe aceasta rochie. Poti purta dungi in diverse culori si diverse grosimi, dar asigura-te ca se potrivesc.


Incearca dungi verticale

Selena Gomez a ales o bluza cu dungi verticale finute, accentuate de paiete. Aceste dungi verticale te vor face intotdeauna sa pari mai inalta si mai slaba.
Opteaza pentru dungi drapate

Partea buna a dungilor este ca adauga o iluzie optica la tot ce porti. Poarta astfel de dungi drapate atunci cand vrei sa adaugi mai mult volum, petnru ca vor face zona sa arate mai mare.
Poarta dungi alb cu negru

Desi dungile alb - bleumarin sunt clasice, dungile albe si negre - mai ales cele subtiri - sunt instantaneu chic sub un sacou barbatesc asociat cu pantaloni negrii sau jeansi.
Poarta articole supradimensionate pentru un look casual in dungi

Dungile mari adauga un aspect casual spre sport hainelor. Pastreaza accesoriile la minimul, pentru ca aceste dungi vor fi in centrul atentiei in tinuta ta.
Poarta haine barbatesti in dungi

Fie ca optezi pentru un cosum in dungi sau pentru o camasa, iti poti crea o tinuta grozava pentru birou sau pentru timpul liber, in functie de articolele cu care le accesorizezi. In aceasta poza Candice Occola are un aspect casual. Daca bagi camasa intr-o fusta conica si adaugi un cardigan prins cu o curea in talie, esti gata de munca.
Poarta mult alb cu dungi pentru un look proaspat

Una dintre cele mai bune modalitati pentru a purta dungi este in asocierea cu foarte mult alb.


starshiners.ro%20

Niciun comentariu

Astept cu interes comentariile voastre