Header Ads

12 stiluri in care poti purta o rochie neagra

Little Black Dress va fi intotdeauna la moda. Iata 12 stiluri in care poti purta rochia ta neagra:


1. Poarta rochia neagra all black

Exista un motiv foarte bun pentru care tinuta neagra din cap pana in picioare este apreciata de designeri, modele si cumparatori: all black este super-sic. Sarah Jessica Parker prezinta o tinuta all black superba, pastrandu-si feminitatea prin detaliul de dantela de pe decolteu, dresuri subtiri si parul lung, ondulat, lasat pe spate.
2. Poarta rochia neagra cu un plic rosu

Adauga un strop de culoare rochiei tale negre adaugand un plic rosu ca al Sofiei Vergara. Nu iti place rosu? Incearca auriu sau argintiu.
3. Poarta rochia neagra cu un colier impresionant

Accesorizeaza-ti rochia neagra cu un colier care iese in evidenta. Cand porti un astfel de colier, asigura-te ca mentii celelalte accesorii la un nivel minim, pentru a-i permite colierului sa fie in centrul atentiei.


4. Adauga o jacheta de piele rochiei tale negre

O modalitate usoara de a face o rochie de cocktail un pic mai indrazneata este adaugarea unei jachete din piele. Liberty Ross a adaugat aici o jacheta rosie, dar poti adauga, foarte bine si una neagra.
5. Poarta rochia neagra cu pantofi nude

Vrei ca picioarele tale sa arate mai lungi? Poarta o pereche de pantofi nude ca Charlize Theron. 
6. Foloseste un ruj rosu aprins alaturi de rochia neagra

Vei avea o tinuta distinsa purtand rochia ta neagra cu parul prins la spate, bine intins, bijuterii minime si buzele rosii luminoase.
7. Adauga o curea rochiei tale negre

Subliniaza-ti talia sau adauga un strop de culoare rochiei negre prin adaugarea unei curele in contrast luminos sau metalic. Daca vrei sa iti subliniezi talia in mod subtil, poarta o curea neagra.

8. Poarta rochia neagra cu pantofi rosii

Invioreaza orice rochie neagra prin purtarea unor pantofi rosii. Acestia arata cel mai bine cu picioarele goale sau un dres culoarea pielii.
9. Poarta rochia neagra cu ghete

O modalitate rapida de a face rochia neagra sa fie mai tinereasca si mai cool: adauga ghete. Le poti purta fie cu picioarele goale, fie cu dresuri mate sau cu model.
10. Adauga rochiei tale negre stralucirea divelor din anii '40

Poarta buclele anilor '40 si pantofi cu fundita, alaturi de rochia ta cea neagra, pentru un efect super sexy si feminin.
11. Poarta rochia neagra intr-un stil minimal

Alege o rochie la limita dintre elegant si casual, cum este cea din piele a Juliei Bowen si poart-o cu un minim de accesorii si bijuterii. 
12. Poarta rochia neagra cu un bolero

Modifica aspectul rochiei tale negre prin adaugarea unui bolero sau chiar a unui smoching barbatesc.
extractdeplante.ro

Niciun comentariu

Astept cu interes comentariile voastre