Header Ads

10 sfaturi pentru o manichiura reusita

O manichiura ingrijita este esentiala pentru a face o buna impresie. Iata 30 de sfaturi pentru a-ti face o manichiura perfecta acasa:

Vezi si cum iti poti face singura manichiura pas cu pas

1. Forma unghiilor nu trebuie sa fie nici scurta, nici lunga, nici patrata, nici ovala. Pastreaza unghia la o lungime medie, iar forma ei ar trebui sa se reflecte ca intr-o oglinda cu baza unghiei.

2. Pentru a te asigura ca toate unghiile au aceeasi lungime aseaza degetele unul langa celalalt, fiecare cu omologul sau.

3. Nu agita sticluta de oja, ci ruleaz-o intre palme. Aceasta metoda amesteca oja, fara a forma bule de aer.


4. Inainte de a aplica oja sterge unghiile cu diluant (acetona). Acesta va indeparta orice urma de ulei sau sapun care ar putea cauza desprinderea rapida a ojei. Iti recomand un produs profesional care mie imi place foarte mult: Mani-Pedi Orly Dizolvant Fara Acetona 120ml

5. Aplica lacul de unghii tinand pensula intre degetul mare si cel mijlociu, in timp ce degetul aratator doar il sprijini de capatul aplicatorului.

6. Pentru a obtine cele mai bune rezultate aplica straturi subtiri. Incepe cu un strat subtire de oja aplicat la baza pe care il intinzi pe mijlocul unghiei, urmat de unul pe partea stanga si unul pe partea dreapta. Dupa ce primul strat se usuca cateva minute se aplica un nou strat subtire pentru finisare.

7. Odata ce manichiura este completa ruleaza un betisor de urechi inmuiat in diluant in jurul fiecarei unghii pentru a indeparta eventualele urme de oja.

8. Pentru a accelera procesul de uscare al ojei, tine un uscator de par la cel putin 12 cm de unghii. Uscatorul trebuie sa fie fixat pe aer rece.

9. Pentru un efect SPA, dupa terminarea manichiurii aplica pe maini o crema hidratanta, apoi inveleste-le intr-un prosop umed incalzit in cuptorul cu microunde.

Niciun comentariu

Astept cu interes comentariile voastre