Header Ads

10 secrete de frumusete pentru adolescente

Iata 10 secrete de frumusete pe care orice adolescenta ar trebui sa le stie:

1. Nu folosi fond de ten. Daca ai acnee, primul lucru pe care vrei sa-l faci este sa o acoperi cu un strat gros  de fond de ten. Nu fa asta! Nu doar ca iti vei acoperi frumusetea naturala, ci vei arata ca si cum ai avea o masca. Fondul de ten este pentru femei de peste 35 de ani. Poti acoperi petele cu un corector, apoi poti aplica o pudra sau o crema hidratanta colorata (mult mai usoara decat un fond de ten)

2. Pentru aplicarea corectorului, aplica putina pasta pe varful degetului mijlociu si tamponeaza usor zona cu probleme. Nu freca niciodata! Daca ai acnee, tamponeaza direct cu batonul corector peste cosuri.

3. Pune in evidenta ochii sau buzele, niciodata amandoua! Daca vrei sa iti scoti ochii in evidenta foloseste pentru buze doar un luciu intr-o culoare naturala. Daca iti plac rujurile inchise la culoare, atunci aplica la ochi doar un fard natural si rimel. 
Si nu folosi niciodata un contur de buze mai inchis la culoare decat rujul.

dyfashion.ro%20

4. Mai putin inseamna mai bine! Probabil ai remarcat ca unele fete arata cel mai bine fara nici un pic de machiaj. Indiferent de varsta ta, prea mult machiaj te face sa arati mai rau. Daca pui fond de ten, pudra, fard de obraz, contur de ochi, rimel, fard de pleoape, creion de buze si ruj, peste o baza de zi cu zi, atunci exagerezi. Tot ce ai nevoie este un rimel bun, un corector pentru pete si un luciu de buze. Adauga doar un strop de fard de obraz in timpul iernii.

5. Vaselina cosmetica trebuie sa devina cel mai bun prieten al tau! Chiar daca in Romania foarte putine persoane au auzit de acest produs, in alte tari precum Marea Britanie, Norvegia, Franta, Italia, SUA, Olanda sau Grecia, aceasta este nelipsita din trusa de cosmetice a adolescentelor. Poate fi folosita in numeroase scopuri: pentru hidratarea buzelor, pentru demachiere, in loc de crema de noapte, in loc de rimel, in loc de  lotiune de dupa epilare, pentru a proteja pielea de vopseaua de par, etc. Este foarte buna si foarte ieftina. Daca nu o gasesti in magazinele din Romania, incearca unguentul de galbenele pe care il gasesti in orice farmacie, plafar. Este acceasi vaselina cosmetica cu un adaos de extract de galbenele.

6. Ai acnee? Mergi la un dermatolog. Doar el te poate ajuta sa tratezi aceasta problema. Nu folosi tratamentele prescrise pentru alta persona. Sunt multe tipuri de acnee si doar un medic bun iti poate recomanda tratamentul potrivit pentru tine.
Intre timp iti poti prepara acasa Masti de fata  naturale pentru ten gras, acneic.

7. Foloseste produse cu protectie solara! Nu iesi din casa fara aplicarea prealabila a unei creme sau baze de machiaj cu protectie UVA si UVB., chiar daca afara este innorat si ploua. Daca utilizezi protectie solara de acum, vei avea o piele superva la 50, 60 sau 70 de ani. Razele UV ale soarelul sunt foarte periculoase si pot patrunde prin nori sau geamul de la masina.

8. Nu iti contura ochii pe partea interioara a pleoapei de jos. Iti va face ochii sa para foarte mici. Traseaza un contur fin exact pe linia genelor, apoi tamponeaza cu un buretel pentru un aspect mai natural. O linie foarte pronuntata nu te va avantaja.

9. Cunoaste-ti atu-urile si pune-le in evidenta. Ce observa oamenii la tine prima data? Daca ai buze senzuale, asigura-te ca folosesti intotdeauna un luciu de buze si joca-te cu culori indraznete de ruj. Culoarea ochilor tai este deosebita? Foloseste farduri care o avantajeaza si nu uita sa folosesti rimel.

10. Frumusetea vine din interior! Ai incredere in tine, fii fericita, zambeste-le celor din jur si vei fi de 10 ori mai frumoasa si mai atragatoare decat folosind sute de produse cosmetice.



ppt.ro

Niciun comentariu

Astept cu interes comentariile voastre