09 iulie 2012

Porc cu orez si legume la cuptor




Ingrediente:

  • 400 g carne de porc (pulpa sau muschi)
  • 150 g orez
  • 1 - 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 vanata
  • 1 - 2 dovlecei
  • 2 - 3 morcovi
  • 4 - 5 rosii
  • fasole verde proaspata sau congelata
  • sare, piper
1. Puneti intr-o tava de cuptor putin ulei.

2. Taiati carnea in bucati si asezati-o in tava. Presarati peste carne ceapa taiata marunt.


3. Adaugati orezul si putina sare si piper...


4. ...ardeiul, morcovul fasolea...


5. ...dovlecelul si vanata taiate cubulete...plus inca putin sare si piper...


6. ...terminati cu rosiile decojite si taiate cubulete. 


7. Adaugati o cana de apa, acoperiti cu folie de aluminiu si introduceti in cuptor. Dupa 30 minute puteti indeparta folia de aluminiu si mai lasati inca jumatate de ora, pana cand orezul este bine facut.


Pofta buna!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre