Header Ads

5 trucuri pentru a arata mai slaba in poze


V-ati intrebat vreodata de ce vedetele arata mai slabe in pozele de la evenimentele la care participa ? Marea majoritate a celebritatilor nu sunt deloc asa. Cele mai multe sunt scunde si arata urmele sarcinilor pe solduri la fel ca si noi, poate cu cateva exceptii.

Deci de ce in acele poze totul pare atat de in forma si de perfect ? Cel mai important, cum putem si noi sa parem cu cateva kilograme mai slabe in fotografii ?


Secretul este in postura. Iata cinci secrete pentru a parea cu 5 kilograme mai slaba in fotografii. Puteti sa exersati aceste ponturi in fata oglinzii, cu recomandarea sa incuiati usa inainte pentru a nu fi prinse si catalogate ca narcisiste :)


Secretul numarul 1 – Asezati-va usor intr-o parte fata de camera, stand cu un picior in fata celuilalt, lasandu-va greutatea pe cel din spate.

top-shop.ro%20

Secretul numarul 2 – Tineti capul un pic spre inainte pentru a minimiza orice aparenta a unei barbii duble.

Secretul numarul 3 – Tineti bratele usor indepartate de corp, astfel bratele nu se vor lipi de corp si vor parea mai subtiri, evitand efectul de ingrosare datorat alipirii de trunchi.

Secretul numarul 4 – Trageti umerii in spate, impingeti pieptul inainte si foarte usor aplatizati-va abdomenul. Aveti grija sa nu exagerati cu abdomenul intr-atat incat sa vi se vada coastele sau ca cei ce vad poza ulterior sa fie convinsi ca ati trisat.

Secretul numarul 5 – Daca nu reusiti sa zambiti natural in fata camerei incercati varianta urmatoare. Schimbati-va pozitia intr-o alta directie si intorceti-va catre camera cu cateva momente inainte de poza pornind un zambet. Astfel zambetul va aparea proaspat si spontan si veti avea o figura atragatorare. Exersarea acestei metode trebuie sa se faca in spatele usilor inchise…eventual cu cheia.

Si mai multe ponturi :

Folositi obiectele pe care le aveti cu voi pentru a le interpune intre camera si acele zone ale corpului pe care doriti sa le expuneti mai putin. O poseta sau un corset pentru a ascunde abdomenul, o jacheta peste umar si tot asa.
Folositi-va de haine care va fac sa pareti mai slaba.


Niciun comentariu

Astept cu interes comentariile voastre