16 martie 2012

Noua tableta de la Apple - New iPad 3


Noua tableta de la Apple - New iPad 3 - soseste si in Romania. Tableta poate fi achizitionata incepand cu data de 21 Martie 2012, dar comenzile pot fi deja lansate. Va fi disponibila in 4 variante:


iPad - Este incredibil. In fiecare sens al cuvantului. 


Pune mana pe noul iPad si totul devine mult mai clar. De fapt tu atingi pozele, citesti o carte, canti la pian. Nu se interpune nimic intre tine si ce iti place sa faci. Pentru a face experienta si mai intensa noul iPad a facut toate elementele de baza si mai bune - display-ul, camera foto, conexiunea la internet. Toate acestea fac din a treia generatie de iPad un device capabil sa realizeze mai multe decat ti-ai imaginat vreodata. 

Retina display. Vezi totul asa cum nu ai facut-o vreodata. 
De patru ori mai multi pixeli decat la iPad 2. Text de calitate superioara. Culori mai bogate. Retina Display transforma integral experienta iPad 3. Deci totul arata si se simte incredibil de realist si perfect detaliat. 

Cel mai bun afisaj de pe un dispozitiv mobil. 
Tot ce faci cu iPad se realizeaza prin intermediul afisajului mare si frumos. Si atunci cand ecranul este mai bun, intreaga experienta iPad este mai buna. Retina Dispaly de pe noul iPad dispune de o rezolutie de 2048x1536 pixeli, o saturatie a culorilor cu 44% mai mare si un incredibil numar de 3.1 milioane de pixeli, toate acestea in acelas ecran de 9.7". Astfel are de patru ori mai multi pixeli decat iPad 2 si cu 1 milion mai mult fata de un televizor HD. Acesti pixeli sunt atat de apropiati incat nu ai puteti discerne individual de la distanta normala de vizualizare. Atunci cand nu poti sa vezi pixelii, vezi intreaga imagine. Sau articolul. Sau jocul. In moduri in care nu ai putut sa le faci inainte. 
Performanta uluitoare. 

Chipset-ul Apple A5X cu doua nuclee si grafica quad-core a facut posibila implementarea ecranului Retina Display pe iPad 3. Puterea de procesare si grafica superioara va permite sa realizati orice activitate pe iPad intr-un mod cat se poate de fluent si natural. De la lucrurile marunte cum ar fi rularea fotografiilor personale pana la editarea acestora in noul iPhoto, aplicarea de filtre si tranzitii in iMovie, si bineinteles, rularea jourilor, noul iPad ofera performanta de care aveti nevoie.


Durata de viata a bateriei a fost pastrata 
Noul iPad dispune de Retina Display cu o densitate a pixelilor de patru ori mai mare decat la iPad 2 si grafica quad-core. Cum afecteaza toate acestea durata de viata a bateriei? Aproape deloc. Ai in continuare pana la 10 ore de autonomie in care poti citi, viziona, juca si scrie. 

Camera iSight 
Camera iSight de 5MP dispune de un senzor cu iluminare din spate, care surprinde imagini de o calitate deosebita, indiferent daca sursa de lumina provinde de la soare sau de la o lumanare. Autofocus, apasati o anumita zona pentru focalizare si apasati pentru a stabilii functiile de expunere, astfel ca fiecare fotografie realizate devine o bijuterie de care va veti aduce aminte mereu cu placere. Aceasta are integrata functia de detectare a fetei, astfel ca va balansa automat focusul si expunerea pentru maxim zece fete. Deci, toata lumea se uita la iPad si spune ... "Cheese". 


Inregistrare video in format Full HD 
Uneori viata te ia prin surprindere. Cititi un best-seller pe iPad in timp ce asteptati trenul de dimineata, cand deodata observati un interpret talentat pe peron. Sau navigati pe internet stand pe canapea, iar cainele tau incepe sa se joace frenetic in mijlocul sufrageriei. Camera iSigiht de pe noul iPad va permite sa captati toate acestea momente imprevizibile, frumoase si hilare. In Full HD 1080p, nu mai putin. Si cu stabilizarea video automata, inregistrarile tale vor fi lipsite de miscari nedorite si shake-uri. Acesta este un avantaj major atunci cand razi incontrolabil. 

iOS. Cel mai avansat sistem de operare mobil. 
iOS este magia din spatele iPad. Va permite sa vedeti si sa faceti totul folosind Multi Touch-ul. Acesta include toate aplicatiile puternice si inovative de care aveti nevoie zi de zi. iOS este inca un motiv pentru care nici un alt dispozitiv nu se apropie de iPad. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre