15 martie 2012

Flori pentru nunta

Atunci cand organizezi o nunta, un aspect important il repezinta alegerea florilor. De la buchetul miresei, al nasei, la decorarea meselor, florile dau stil si unicitate nuntii tale.

Cum organizarea unei nunti necesita mult timp de organizare, iti recomand sa comanzi florile pentru nunta online. Astfel economisesti mult timp si poti alege florile preferate la un pret bun. Livrarea este gratuita in 33 de orase din Romania.

Uite cateva recomandari:


Buchetul miresei


Buchet mireasa de 9 trandafiri roz si 6 frezii albe

Buchet mireasa de 9 trandafiri roz si 6 frezii albe, un amestec de flori ce sugereaza gingasia si reflecta stralucirea unica a fiecarei mirese. 

Pret: 175 lei

Buchet mireasa de 11 orhidee albe

Buchet mireasa de 11 orhidee albe ce da o nota de eleganta definita de frumusetea si sensibilitatea acestui buchet intr-o zi speciala ca nunta. 

Pret: 206 lei

Buchet mireasa de 13 trandafiri albi si gipsofila

 Buchet mireasa de 13 trandafiri albi si gipsofila, floare ce este asociata cu ideea iubirii pure realizand impreuna un buchet perfect invidiat de cele ce au fost mirese deja. 

Pret: 206 lei


Vezi detalii
Buchet mireasa de 15 trandafiri portocalii

Buchet mireasa de 15 trandafiri portocalii de culoarea apusului de soare fiind un accesoriu minunat pentru orice buchet de mireasa in special pentru cele ce poarta culoarea rochiei ivory. 

Pret: 206 lei


Vezi detalii
Buchet mireasa de 9 crini albi

Buchet mireasa de 9 crini albi ce dau sentimentul de puritate absoluta accentuat si de culoarea alba a crinilor perfecti pentru un buchet folosit de o mireasa. 

Pret: 258 lei


Vezi detalii
Buchet mireasa de 13 trandafiri rosii si 6 cale albe

Buchet mireasa de 13 trandafiri rosii si 6 cale albe, buchet ce exprima dragostea pura prin culoarea rosie a trandafirilor combinati cu eleganta calelor formand un buchet perfect pentru orice mireasa. 

Pret: 336 lei


Vezi detalii


Buchetul nasei
Buchet nasa de 7 trandafiri roz

Buchet nasa de 7 trandafiri roz ce exprima gingasia si bucuria, poate fi un buchet perfect pentru o persoana ce naseste un cuplu tanar. 

Pret: 141 lei


Vezi detalii
Buchet nasa de 5 trandafiri albi si 8 trandafiri rosii


Buchet nasa de 5 trandafiri albi si 8 trandafiri rosii proaspeti ce pot atrage foarte repede atentia datorita cromaticii foarte placute fiind foarte usor de asortat.


Pret: 193 lei


Vezi detalii
Buchet nasa de 19 trandafiri rosii

Buchet nasa de 19 trandafiri rosii, simbolizand iubirea acest buchet este perfect pentru un astfel de evenimeni precum unirea a doua destine. 

Pret: 279 lei


Vezi detalii
Buchet nasa din 25 trandafiri multicolori

Buchet nasa de 25 trandafiri multicolori ce cuprinde 5 trandafiri albi, 6 trandafiri galbeni, 8 trandafiri portocalii si 6 trandafiri rosii imbina astfel toate semnificatiile florilor si este un buchet porivit pentru o nasa ce agreeaza jocul de culori. 

Pret: 349 lei


Vezi detalii
Buchet nasa de 18 cale galbene si 11 frezii albe

Buchet nasa de 18 cale galbene si 11 frezii albe, un buchet ce imbina eleganta si delicatetea, un buchet rezistent demn de admiratia tuturor celor prezenti. 

Pret: 503 lei


Vezi detalii
Buchet nasa de 14 trandafiri roz si 15 cale albe

Buchet nasa de 14 trandafiri roz si 15 cale albe. Simbolizand bucuria si buna dispozitie, trandafirii roz sunt alaturati calelor albe ce dau o nota de eleganta si rafinament buchetului perfect pentru orice nasa. 

Pret: 505 lei


Vezi detalii


Aranjamente masa


Aranjament masa de 5 trandafiri albi si 6 trandafiri rosii

Aranjament masa de 5 trandafiri albi si 6 trandafiri rosii ce va incanta privirea inca din prima clipa avand un design elegant si rezistent. 

Pret: 162 lei


Vezi detalii
Aranjament masa de 7 crini albi

Aranjament masa de 7 crini albi, un aranjament ce incanta privirea cu forma lui speciala dar da si o mireasma placuta specifica crinului, in sala evenimentului. 

Pret: 206 lei


Vezi detalii
Aranjament masa de 4 trandafiri rosii si 5 trandafiri albi

Aranjament masa de 4 trandafiri rosii si 5 trandafiri albi, o combinatie potrivita pentru un eveniment special, ce imbina semnificatia de dragoste a trandafirilor rosii cu cea de puritate a trandafirilor albi. 

Pret: 214 lei


Vezi detalii
Aranjament masa de 13 trandafiri roz, 9 trandafiri albi si 3 crini roz

Aranjament masa de 13 trandafiri roz, 9 trandafiri albi si 3 crini roz ce da  o nota de puritate a intentiilor evenimentului cu ajutorul trandafirilor albi dar si de voie buna si veselie prin culoarea roz a crinilor si a trandafirilor. 

Pret: 310 lei


Vezi detalii
Aranjament masa de 19 trandafiri galbeni

Aranjament masa de 19 trandafiri galbeni, un aranjament ce va da o pata de culoare unei seri speciale. 

Pret: 314 lei


Vezi detalii
Aranjament masa de 25 trandafiri albi

Aranjament masa de 25 trandafiri albi, un aranjament elegant ce exprima sinceritatea si puritatea gestului de unire a doua destine, intr-o incapere de neuitat. 

Pret: 492 lei


Vezi detalii


Citeste si:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre