21 februarie 2012

Pizza (II)



Ingrediente:
  • 500 g faina 
  • 500 ml lapte
  • 3 oua
  • ciuperci
  • masline
  • porumb
  • sunca de pui
  • cascaval
  • sare
  • orice alte topping-uri doriti (carnaciori, ardei gras, muschiulet, bacon)
1. Bateti cu mixerul laptele cu ouale. Adaugati faina cate putin, pana cand ajunge la consistenta unei smantani mai groase. Puneti jumatate de lingurita de sare.
2. Turnati blatul in tava de la aragaz, tapetata cu hartie de copt.


3. Puneti peste blat sunca de pui, ciupercile, maslinele, porumbul si orice alte ingrediente doriti. Eu am folosit ciuperci champignon prajite in putin ulei, dar puteti folosi si ciuperci din conserva. 



4. Bagati tava in cuptorul incins si lasati sa se coaca la foc mic cam 20 minute.



5. Scoateti tava din cuptor, presarati cascaval ras si mai lasati 5 minute sa se coaca.


Se serveste cu ketchup.




Pofta buna!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre