29 februarie 2012

Cauti un Laptop performant? Ai super oferta!Ce zici de Intel Core i5 480M, 500GB, 4096MB, nVidia GeForce GT 330M 1GB + Windows 7 Home Premium la doar 2.249 lei

Comanda-l acum de pe www.marketonline.ro  

Iata mai multe detalii despre el:RF510 reprezintă răspunsul dat de Samsung nevoii mereu în creştere pentru un notebook de performanţă ridicată care să poată face faţă nevoilor de multimedia. Pentru toate nevoile, de la stocarea fişierelor de dimensiuni mari, la editarea şi vizionarea filmelor şi a fotografiilor HD şi până la divertismentul oferit de cele mai noi jocuri pe PC, notebookurile din seria RF le satisfac pe toate – procesorul Intel Core i5 480M, memoria RAM de 4 GB şi placa grafică de 1 GB se asigură că fiecare experienţă este trăită la maxim. Caracteristicile de conectivitate upgradate localizează informaţiile şi vă ajută să le partajaţi mai uşor, incluzând porturi USB 3.0, Bluetooth 3.0 High Speed, şi AllShare . Cu acest performer superior, principiul este să aflăm de ce veţi avea nevoie în viitor pentru a vă putea oferi de astăzi.Multitaskingul ajunge la un nivel cu totul nou cu procesorul Intel Core i7.

Cu un sistem inteligent de procesare pentru activităţile care solicită procesorul, noul Intel Core i7 / i5 (până la Quad Core) oferă o viteză şi o eficienţă fără egal. Compatibil cu Intel Intelligent Power Technology şi Turbo Boost Technology, optimizează utilizarea energiei prin alocarea automată a acesteia acolo unde este necesară şi, astfel, este perfect adaptat pentru multitasking. Deci, indiferent unde vă creaţi videoclipurile HD, compuneţi muzica digitală, editaţi fotografiile sau jucaţi cele mai recente jocuri 3D pentru PC, notebookul RF510 este mereu cu dvs. pentru a vă ajuta.

Imagini 3D superioare cu placa grafică NVIDIA GeForce GT 330M

Optimizată pentru Windows 7, placa grafică de 2 GB (1 GB dedicată) NVIDIA GeForce GT 330M oferă imagini 3D de ultimă generaţie, asigurând capabilităţi pentru realism incomparabil, viteză şi, bineînţeles, putere de procesare pentru fiecare aspect al experienţei de utilizare a computerului, în special pentru jocuri 3D, imagini 3D şi vizionarea conţinutului HD. Dacă aceste caracteristici nu sunt suficiente, adăugaţi cele mai recente interfeţe pentru DirectX (10.1) şi Shader Model (4.1) şi veţi observa imediat câte capabilităţi şi câtă putere vă aduc la îndemână notebookurile din seria QX şi placa grafică NVIDIA GeForce GT 330M.

Cufundaţi-vă în sunet realist 3D cu SRS Premium Sound.


Samsung a combinat cea mai recentă tehnologie acustică cu SRS Premium Surround Sound pentru a oferi cea mai bogată şi clară experienţă audio. Camerele acustice îmbunătăţite întăresc sunetele de joasă înălţime şi oferă mai mult spaţiu pentru a vă bucura de muzica, filmele şi jocurile dvs. RF510 asigură un bas îmbunătăţit, dialog foarte clar şi un control de o definiţie mai mare pentru o claritate maximă la frecvenţe mai înalte.

Conectivitate premium cu Bluetooth 3.0 High Speed.


Beneficiaţi de transfer wireless al conţinutului media şi al altor date între dispozitivele electronice – audio, video, date pentru imprimare şi multe altele, cu o conexiune Bluetooth 3.0 High Speed care asigură viteze mai mari de transmitere a datelor (24 Mbps), de 8 ori mai rapid decât cu Bluetooth 2.1 (3 Mbps) şi control avansat al energiei pentru o durată de viaţă extinsă a bateriei.

Transferuri mai rapide de fişiere cu USB 3.0.


Samsung ştie că importanţa transferurilor uşoare şi rapide de fişiere este esenţială pentru utilizatorii de PC-uri. Pentru acest motiv, cel mai recent port USB 3.0 a fost proiectat să asigure viteză, astfel încât încărcarea filmelor HD să dureze numai câteva secunde, păstrând în acelaşi timp compatibilitatea cu dispozitivele USB 2.0 / 1.1. Sună aproape prea bine pentru a fi real.

Aduceţi conţinutul multimedia la viaţă cu detaliile şi claritatea rezoluţiei HD.

RF510 cu rezoluţia înaltă şi ecranul LED LCD cu iluminare de fundal oferă cele mai clare imagini şi cele mai accentuate culori. Raportul de aspect de 16:9 al ecranului lat se asigură că puteţi să beneficiaţi de cea mai precisă reprezentare a filmelor şi a jocurilor HD, fără benzile negre neplăcute.Sleep-and-Charge USB

În următoarea călătorie, luaţi cu un cablu mai puţin în bagaje. Samsung RF510 vă permite să încărcaţi multe dintre dispozitivele dvs. portabile, cum ar fi Smartphone-ul sau playerul MP3, direct prin portul de încărcare USB. Iar notebookul nici nu trebuie să fie pornit.

Pornire rapidă

În modul inactiv avansat, notebookul salvează şi stochează datele pe HDD şi în memoria PC-ului. Când deschideţi ecranul notebookului, caracteristica de pornire rapidă aduce computerul în acelaşi stadiu în care l-aţi lăsat, în câteva secunde.

AllShare

Samsung AllShare cu tehnologia DLNA vă permite să partajaţi şi să redaţi conţinut multimedia de pe dispozitivul dvs. compatibil cu AllShare direct pe alte dispozitive compatibile cu AllShare, cum ar fi televizoare, PC-uri, notebookuri şi chiar telefoane mobile.

Copiere de rezervă a datelor

În caz de întrerupere bruscă a alimentării, notebookul dvs. este dotat cu soluţia de recuperare Samsung, care creează automat puncte de restabilire a sistemului pe unitatea HDD, permiţându-vă să continuaţi lucrul de unde l-aţi întrerupt şi îmbunătăţind astfel stabilitatea generală a notebookului.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre