28 ianuarie 2012

Lentile de contact


Lentilele de contact sunt, in general, o optiune ce tine de estetica, fie ca alegem lentile de contact cu dioptrii, lentile de contact cosmetice, clorate sau o combinatie dintre cele doua. Pentru persoanele cu dioptrii mari chiar se recomanda folosirea lentilelor de contact pentru ca asigura un camp vizual mai bun.

Daca porti ochelari, nu stica sa ai mereu la indemana o pereche de lentile de contact pentru anumite momente, ca de exemplu, atunci cand vrei sa porti ochelari de soare, cand ploua sau ninge, cand vrei sa mergi intr-un club sau vrei sa iti scoti machiajul in evidenta. 

Trebuie sa alegi doar tipul de lentile potrivite pentru tine si, obligatoriu, sa faci un examen oftalmologic. Dioptriile pentru lentilele de contact sunt diferite fata de cele pentru ochelari. Pentur detalii complete despre purtarea lentilelor de contact poti citi Ghidul purtatorului de lentile de contact. Vei gasi informatii foarte utile.


Poti comanda online lentile de contact originale, avizate de Ministerul Sanatatii, avand avantajul de a le gasi mai ieftine si cu livrare gratuita, rapida ( a doua zi), direct la tine acasa. In plus, acumulezi puncte de loialitate ce le poti transforma in reduceri pentru urmatoarele achizitii.

Poti alege intre:
  • Lentile de contact zilniceAceste lentile de contact asigura sanatate oculara maxima si nu necesita regim de intretinere deoarece se inlocuiesc in fiecare zi. Lentile de contact ce reprezinta alegerea perfecta pentru copii, sportivi, persoane alergice si purtatori ocazionali.
  • Lentile de contact saptamanaleAceste lentile de contact au o transmisibilitate a oxigenului crescuta, permitand o purtare prelungita si sanatate oculara optima.
  • Lentile de contact lunare - Acestea  ofera: confort excelent, manipulare usoara, vedere clara prin gama dioptrica larga.
  • Lentile de contact torice -  Sunt special proiectate pentru persoanele cu astigmatism
  • Lentile de contact multifocale -  Sunt proiectate pentru a asigura o vedere optima la orice distanta persoanelor cu prezbiopie (tulburare de vedere ce apare aproape la toata lumea in jurul varstei de 40 de ani).
  • Lentile de contact colorate -  Au rolul de a schimba culoarea ochilor dvs. oferindu-va personalitate si ochii doriti.
Citeste si:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre