02 decembrie 2011

Pui frantuzesc cu smantana si ciuperci



Ingredinete (pentru 4 portii):

  • un piept mare de pui 
  • 10 ciuperci
  • o ceapa
  • 400 g smantana
  • o lingura de faina
  • jumatate de lamaie
  • 100 g unt
  • patrunjel
  • sare, piper
1. Taiati pieptul de pui in cubulete, condimentati-le cu sare, pier si puneti-le la prajut in unt topit.




2. Separat caliti ceapa tocata marunt in putin ulei. Adaugati ciupercile si lasati-le pana se evapora zeama lasata de ele. Stoarceti zeama de la o jumatate de lamaie.



3. Puneti o lingura de faina si amestecati bine. Imediat adaugati smantana, sare, piper si patrunjel. Mai lasati pe foc 10 minute.


4. Puneti bucatile de pui prajite peste sosul de smantana.


5. Se serveste cu garnitura de Orez (click pentru reteta)


Pofta buna!






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre