15 august 2011

Cartofi cu sunca si ciuperci




Ingrediente:

  • 5 cartofi 
  • 150 g sunca
  • 4-5 ciuperci
  • 2 oua
  • 100 g telemea de vaca
  • o ceapa
  • 10-15 masline
  • 100 g smantana
  • 2-3 catei ustuoi
  • sare, piper
1. Caliti ceapa si usturoiul tocate marunt.
2. Adaugati sunca si ciupercile taiate cubulete si lasati pana scade zeama. Condimentati cu sare si pier, apoi luati tigaia de pe foc.


3. Ungeti o tava termorezistenta cu unt, apoi asezati un strat de cartofi taiati felii subtiri.
Adaugati compozitia de sunca si ciuperci, apoi presarati maslinele taiate felii (fara samburi) si acoperiti cu inca un strat de cartofi.


4. Separat, amestecati ouale cu telemeaua si smantana, apoi turnati amestecul peste cartofi.


5. Introduceti in cuptorul bine incins, la foc mic, pentru 45-50 min.
Pofta buna!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre