29 iulie 2011

Fasole verde cu pui




Ingrediente:

  • 1 kg fasole verde 
  • un piept de pui
  • o ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • boia de ardei
  • sare, piper

1. Fierbeti fasolea in apa cu putin sare.

2. Taiati pieptul de pui in cubulete si prajiti-l intr-o tigaie.



3. Scoateti puiul pe o farfurie. In uleiul ramas puneti ceapa tocata marunt. Cand s-a calit, adaugati pasta de tomate, boia de ardei (dulce sau iute), sare si piper. Puneti jumatate de cana de apa, adaugati bucatile de pui si mai lasati pe foc 5 minute.




4. Dupa ce a fiert fasolea, varsati o parte din apa (trebuie sa acopere mai putin de jumatate din fasole). Adaugati sosul cu carne si mai lasati pe foc 5 minute.


Pofta buna!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre