02 iulie 2011

Ardei umpluti



Ingrediente:

  • 5 ardei grasi mari 
  • 500 g pulpa de porc
  • 80 g orez
  • 2 oua
  • 3 cepe
  • bulion
  • 2 fou de dafin
  • boia de ardei
  • sare, piper

1. Taiati ceapa marunt si caliti-o in putin ulei.


2. Decupati cu grija ardeii in jurul cozii si curatati-i de seminte.
3. Amestecati carnea tocata cu ceapa calita, ouale, orezul, boiaua de ardei, sare si piper.


4. Umpleti ardeiii cu compozitia formata.


5. Asezati ardeii intr-o oala mai mare, acoperiti-i cu apa si adaugati bulion si foi de dafin.


6. Lasati sa fiarba la foc mic cam 3 ore.


Pofta buna!

1 comentarii:

Denisa spunea...

Deliciosi!!

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre