16 iunie 2011

Supa crema de dovlecel




Ingrediente:
  • 3 dovlecei mari
  • 3 morcovi mari
  • 3-4 cartofi
  • jumatate de telina
  • o ceapa mare
  • 150 - 200 g smantana
  • 50 g unt
  • crutoane
  • patrunjel
  • 2 cuburi Maggi sau Knorr
  • sare, piper
1. Taiati legumele si puneti-le la fiert. Spre sfarsit adaugati cuburile Maggi sau Knorr.
2. Scoateti legumele din apa si pasatile cu ajutorul unui blender. Adaugati smantana, untul, patrunjelul, sare si piper dupa gust.


3. Turnati din apa in care au fiert legumele pana ce supa ajunge la consinstenta dorita.
4. Mai lasati pe foc cateva minute.

Se serveste cu crutoane.

Pofta buna!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre