23 mai 2011

Cartofi umpluti





Ingrediente:
  • 2 cartofi mari
  • 100 g sunca
  • 4-8 felii kaiser
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 2 ciuperci
  • 2 linguri de smantana
  • 50 g mozzarella sau cascaval
  • sare, piper, boia de ardei
1. Se fierb cartofii in coaja, se decojesc, se taie in doua pe lung si se scobesc in interior.

2. Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile si sunca taiate marunt. Se opreste focul si se lasa la racit cateva minute.

3. Se bate oul cu smantana, mozzarella sau cascaval ras si condimente (sare, piper, boia de ardei). Se toarna peste compozitie.
4. Se umplu cartofii cu compozitia.

5. Se aseaza deasupra feliile de kaiser si se presara mozzarella sau cascaval.


6. Se lasa in cuptorul incins, la foc mic, cam 30 minute.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre