10 aprilie 2011

Snitele de pui cu piure de cartofi




Ingrediente snitele:
  • piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • lapte


1. Taiati pieptul de pui in felii de 1 cm grosime.
2. Bateti feliile cu un ciocan de snitele si condimentati-le dupa gust (eu am pus condiment de pui, usturoi granulat si piper)

3. Bateti cele doua oua inpreuna cu faina si lapte pana ajunge la consistenta unui aluat de clatite mai gros.

4. Dati feliile de carne prin faina...

5. ...apoi prin compozitia de oua...

6. ...si puneti la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.

7. Lasati sa se rumeneasca pe ambele parti...

8. ...apoi scoateti-le pe o farfurie.

Ingrediente piure de cartofi:

  • 3 cartofi mari
  • 2 linguri de margarina
  • lapte


1. Taiati cartofii cubulete si puneti-i la fiert intr-o oala cu apa.
2. Cand sunt fierti, scurgeti apa. Adaugati margarina si condimente (eu pun "Secretul gustului" sau "Mirodenia").

3. Striviti cartofii cu un tel si turnati lapte pana cand ajunge la consistenta dorita.
4. Asezati snitelele si piureul pe o farfurie.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre