19 aprilie 2011

Rulada de orez cu pui



Ingrediente:
  • 300 g orez
  • un piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 1 ou
  • 200 g cascaval
  • 1 pahar de vin
  • sare, piper, marar
1. Fierbeti orezul cu putina sare. Il puteti pregati si la aparatul de gatit cu aburi asezand in vasul pentru orez si supa 300 g orez si 600 g apa.
2. Dupa ce se raceste amestecati orezul cu oul batut si jumatate din cantitatea de cascaval ras.
3. Ungeti o foaie de copt cu unt si intindeti orezul peste ea.


4. Intr-o tigaie mai mare prajiti carnea taiata fasii, ardeiul si ceapa taiate cubulete. Condimentati cu sare, piper si marar uscat. Puneti un pahar de vin si lasati pana se rumeneste carnea.


5. Lasati sa se raceasca putin apoi puneti resul de cascaval ras.


6. Intindeti compozitia peste orez si rulati ajutandu-va de foaia de copt.




7. Prindeti bine foaia de copt in jurul ruladei ca sa nu se desfaca, asezati intr-o tava si introduceti in cuptorul incins pentru 25 minute.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre