19 aprilie 2011

Placinta cu branza si stafide



Ingrediente:
  • un pachet de foi de placinta 
  • 400 g branza dulce de vaci
  • 3 oua
  • 150 g margarina
  • 100 g iaurt
  • 150 g zahar
  • 100 g stafide


1. Lasati, din timp, foile de placinta la decongelat.
2. Amestecati ouale cu iaurtul, branza maruntita, zaharul si stafidele.
3. Topiti margarina.

4. Tapetati cu hartie de copt o tava mare, apoi asezati foile de placinta una cate una. Stropiti cu cate o lingura de margarina topita fiecare foaie, iar o data la 3 foi puneti din compozitia de branza.
5. Introduceti in cuptorul incins pentru 10 - 15 minute pana se rumeneste.
6. Cand este gata stropiti-o cu putina apa si acoperiti-o cu un prosop pentru 10 minute ca sa se fragezeasca.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre