22 aprilie 2011

Oua umplute



Ingrediente:
  • 8 oua
  • o conserva mare de pate de ficat
  • 50-100 g maioneza
  • sare, piper
  • marar proaspat sau uscat
  • patrunjel proaspat de decor


1. Fierbeti ouala tari, lasati-le sa se raceasca in apa rece, apoi cojiti-le. Taiati-le in doua pe lung.


2. Scoate-ti cu o lingurita galbenusurile si asezati-le intr-un castron. 3. Puneti peste pateul de ficat si maioneza (click pentru reteta), sare, piper si marar. Amestecati bine cu mixerul sau un blender.


4. Umpleti cu aceasta compozitie albusurile de oua. Puteti folosi o lingurita sau un dispozitiv special de ornat pentru asta. Asezati pe fiecare ou o frunza de patrunjel.


Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre