18 aprilie 2011

Conopida la cuptor



Ingrediente:
  • o conopida medie
  • 200 g sunca presata
  • 250 g cascaval
  • 250 ml smantana
  • 4 oua
  • 3 linguri pesmet
  • unt
  • sare, piper
1. Desfaceti conopida in buchetele si lasati-o in apa cu sare 15 minute. Scurgeti apa si puneti-o la fiert 15 minute.
2. Bateti ouale cu smantana, adaugati 2 linguri de pesmet, 2/3 din cantitatea de cascaval rasa, sare si piper.


3. Ungeti un vas termorezistent cu unt si tapetati-l cu pesmet.
4. Asezati in vas jumatate din cantitatea de conopida.


5. Continuati cu jumatate din compozitia de oua si 2/3 din sunca feliata.


6. Puneti restul de conopida, restul din compozitia de oua si sunca ramasa, apoi presarati cascaval.


7. Coaceti in cuptorul preincalzit pentru 20 - 25 minute.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre