30 aprilie 2011

Ciuperci umplute cu ficatei




Ingrediente:
  • 12 ciuperci mari
  • 500 g ficatei de pui
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • 100 g unt
  • 2-3 foi de dafin
  • piper boabe
  • boia de ardei dulce
  • marar uscat
  • sare
1. Lasati ficateii in apa rece cam 20-30 minute, apoi puneti-i la fiert. Cand da in clocot luati spuma si adaugati foile de dafin si piperul boabe.
2. Taiati marunt ceapa, ardeiul, coditele de la ciuperci si ficateii dupa ce s-au fiert.
3. Topiti untul intr-o tigaie si puneti legumele si ficateii la calit. Condimentati cu sare, piper, boia de ardei, marar uscat.



4. Tapetati o tava cu hartie de copt sau ungeti-o cu unt. Asezati ciupercile in ea.


5. Umpleti fiecare ciuperca cu compozitia de ficatei si dati la cuptor pentru 15-20 minute.


Se poate servi cu smantana sau sos de smantana cu usturoi.

Pofta buna!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre