06 aprilie 2011

Chec





Ingrediente:
  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 lingura cacao
  • 20 ml ulei
  • o fiola esenta de rom


1. Bateti albusurile spuma tare, impreuna cu zaharul.

2. Adaugati galbenusurile unul cate unul.

3. Incorporati uleiul putin cate putin.
4. Presarati 150 g faina in ploaie.
5. Scoateti intr-un alt vas 3-4 linguri din compozitie pe care il amestecati cu cacao (daca puneti cacaoa in compozitia finala, aluatul va deveni mai gros si se va duce tot pe fundul tavii).
6. Adaugati in compozitia principala restul de faina si puneti esenta de rom.
7. Tapetati o tava de cozonac cu hartie de copt.
8. Turnati compozitia, apoi presarati aluatul cu cacao.

9. Lasati la cuptor pentru 40-45 minute.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre