24 martie 2011

Penne siciliene al forno


O reteta gustoasa si usor de preparat.


Ingredinete:
  • un piept mare de pui
  • 400 g penne
  • 6 ciuperci mari
  • 250 g mozzarella
  • 200 g smantana
  • 4 linguri bulion
  • 200 g suc de rosii
  • oregano
  • sare, piper
1. Puneti pennele la fiet in apa fierbinte cu sare si putin ulei de masline. Cand sunt gata scurgeti de apa si clatiti cu apa rece.


2. Intr-o tigaie mare puneti la prajit, in putin ulei, pieptul de pui taiat fasii subtiri.


3. Dupa 5 minute adaugati ciupercile taiate felii si lasati pana scade zeama lasata de ciuperci.


4. Adaugati smantana, bulionul, sucul de rosii, oregano, sare si piper. Amestecati usor. Mai lasati pe foc 2 minute.



5. Turnati compozitia peste penne. Asezati intr-o tava de cuptor.


6. Presarati mozzarella rasa.


7. Bagati in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 15 minute.


Pofta buna!


Citeste si:





1 comentarii:

Anonim spunea...

foarte buna.... desii nu imi plac pastele...mi-a iesit foarte bine

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre