26 martie 2011

Ostropel de pui





Ingrediente:
  • un piept mare de pui
  • 2 cepe
  • 4 rosii (se poate prepara si fara)
  • 2 linguri de faina
  • bulion
  • 4 - 5 catei de usturoi
  • patrunjel
  • sare, piper
1. Taiati puiul in cubulete, ceapa tocati-o marunt, iar rosiile decojiti-le si taiati-le marunt.
2. Puneti puiul la calit in putin ulei.

3. Dupa 5 minute adaugati ceapa.

4. Cand ceapa este calita adaugati rosiile si lasati pana scade zeama.

5. Puneti faina si amestecati energic. Imediat incepeti sa turnati apa fierbine, cate putin, pana ce sosul ajunge la consistenta dorita.

6. Adaugati bulionul

7. ...si apoi usturoiul, patrunjelul, piperul si sarea.
8. Mai lasati pe foc 5 minute.
9. Se poate servi cu mamaliguta.


Pofta buna!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre