28 martie 2011

Coltunasi cu cartofi



Ingrediente:
  • 200 g faina
  • 1 ou
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 150 g branza telemea
  • ulei
  • sare

1. Faceti un aluat din faina, ou, apa, ulei si putina sare.
2. Fierbeti cartofii taiati in cubulete, caliti ceapa tocata marunt si dati branza pe razatoare.
3. Pisati cartofii fierti si raciti si amestecati-i cu ceapa calita si branza telemea. Adaugati putin piper si sare doar daca considerati ca e nevoie. Eu nu am mai pus, telemeaua fiind destul de sarata.
4. Intindeti aluatul si decupati cerculete cu ajutorul unui pahar.

5. In mijlocul fiecarui cerculet puneti o biluta din compozitie.
6. Impachetati apoi, avand grija sa lipiti bine marginile aluatului.
7. Puneti coltunasii la fiert in apa clocotita pentru 30 minute.

8. Ii scoateti pe un servetel absorbant si apoi ii puneti la prajit in ulei incins pana capata o culoare aurie.

Pofta buna!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes comentariile voastre